Noista pihveistä.. Maku oli ihan ok, vähän enemmän ois saanu olla pähkinöitä ja suolaa. Mut sit ku oon tosi vaikee aina lihan kypsyyden kanssa, en halunnu tehä liian paksuja, et varmasti kypsyy sisältä, nii suurin osa niistä hajos pannulle. Ja pidin tosiaan levyäki ehkä vähän liian kuumalla pihvien paistamiseen, nii alko koko keittiö olemaan savussa. Ei onneks mitään tulipaloa kerenny syttymään :D
Tässä on pihvien "marinadi", tonne sotkin vielä jauhelihan. Nyt näin äkkiseltään ku muistelen, ni toi sisältää
1dl murskattuja chilipähkinöitä
½dl korppujauhoja
1 kananmuna
1rkl pihvimaustetta
½dl kermaa
Tossa pihvi on vielä kasassa. :D
Toi oli varmaan ainoa pihvi, joka säily kasassa, ainaki osittain. Tossa oli myös eniten pähkinöitä, eli siis paras niistä "pihveistä". :D Lisäks siinä on vielä makaroonia ja bernaisekastiketta. Perunoita oisin halunnu, mut en jaksanut lähtee kaupassa käymään. :P
Tässä on viel tää Itämainen kiinankaali-broileriwokki, tästä tuli ehkä mun lempiruokaa! Tykkään tosi paljo vähän tolalsesta makeemmasta ruuasta, ja tähän tuli inkivääriä ja Sweet thai chili -ateriakastiketta, nii siitähän sitä makeutta tuli. Mies ei tykänny kauheesti, ku ei oo makeen ystävä ruoassa. :|
Resepti
450g broilerinsuikaleita
1 porkkana
½ purjoa (ite laitoin pussillisen pakastepurjoa)
pala tuoretta inkivääriä (ei mitään tietoa kuinka iso sen palan pitäis olla, mut mulla tuli just sopivasti!)
250g kiinankaalia (taisin tätäkin pistää vähän enemmän)
1 400g purkki Sweet Thai Chili -ateriakastiketta
Lisäksi
nuudeleita
Ehkä tähän loppuun vois laittaa loppukevennyksen, kävin siis tosiaan sunnuntaina eläinmessuilla ja otin muutaman kuvan, kunnes kamerasta loppui akku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti